Roosa Sveins

SKY Cidesco Kosmetologi

Hyödynnämme palveluissamme alan viimeisintä tietämystä, käytämme vain korkealaatuisia hoitotuotteita ja uusinta hoitoteknologiaa. Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet hygieniavaatimuksiin. Hoito repertuaariimme kuuluvat monipuoliset kasvo-, käsi-, ja jalkahoidot sekä rentouttavat hieronnat. Hoitotuotteina käytämme Suomalaisiin luomumarjoihin perustuvaa EkoPharma tuotesarjaa sekä BTB 13 tuotesarjaa, joka on patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineksiin.

Suomalainen EkoPharma Professional- luonnonkosmetiikka ja BTB13 -ihon kantasoluaktivaattori

HINNASTO  (syksy 2015)


KASVOHOIDOT
Täydellinen kasvohoito, hoidon kesto 90 minuuttia. Hinta 65 €
Ihonpuhdistus, hoidon kesto 60 minuuttia. Hinta 40 €
Kasvohieronta, hoidon kesto 30 minuuttia. Hinta 20€
ERIKOISKASVOHOIDOT
BTB13 anti- age kasvohoito 60 minuuttia. Hinta 70 €
Kiinteyttävä laitehoito kasvoille 60 minuuttia. Hinta 50 €
RIPSET JA KULMAT
Kulmien siistiminen . Hinta 8 €
Kulmien kestovärjäys + siistiminen . Hinta 10 €
Ripsien kestovärjäys . Hinta 10 €
Kulmien ja ripsien kestovärjäys + siistiminen. Hinta 18 €
JALKAHOIDOT
Perusteellinen jalkahoito 75-90 minuuttia. Hinta 40 €
Spa jalkahoito 60 minuuttia. Hinta 30 €
VARTALOHOIDOT
Rentouttava kokovartalohieronta kuivaharjauksella 60 minuuttia. Hinta 35 €
Selän hieronta 30 minuuttia. Hinta 15 €
Vartalohoito 75 minuuttia. Hinta 55 €
Kiinteyttävä laitehoito vartalolle 120 minuuttia. Hinta 85 €
SOKEROINTI
Sääret, reidet, kainalot, bikini, käsivarret. Hinta 20-55 €
KÄSIHOIDOT
Käsihoito 60 minuuttia. Hinta 30 €
Pikakäsihoito 30 minuuttia. Hinta 20 €
PAKETTIHOIDOT
Kasvohoito pikakäsihoidolla 90 minuuttia. + 10 € kasvohoidon hintaan.
Kasvohoito kulmien ja ripsien kestovärjäyksellä + kulmien siistiminen. + 10 € kasvohoidon hintaan.

BODY SUGARING HINNASTO

SÄÄRET JA POLVET / LEGS / 30€
REIDET / THIGH / 35€
SÄÄRET JA REIDET / LEGS AND THIGH / 55€
KÄSIVARRET / ARMS / 25€
KAINALOT / ARMPITS / 20€
BIKINI / 25€
YLÄHUULI TAI LEUAN ALUE / LIPS/ 5-10€

JOKA KOLMAS SOKEROINTI -15%
! KYSY LISÄÄ SOKEROINNISTA!

EkoPharma- Suomalainen puhdas luonnonkosmetiikka - ei sisällä petrokemiallisia tuotteita

"EkoPharma on bioaktiivinen eko-kosmetiikkasarja. Sen kulmakivinä ovat korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys. Tuotteiden raaka-aineissa ei käytetä soluaineenvaihduntaa häiritseviä kemikaaleja, ei haitallisia petrokemikaaleja.

Suomalainen

Kaikki EkoPharman tuotteet ovat suomalaista lähituotantoa, joka lisää suomalaista työllisyyttä ja hyvinvointia sekä parantaa ympäristöystävällisyyttä. Raaka-aineissa Ekopharmasuosii luomua, kasviperäisyyttä ja kotimaisuutta.Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita.

Kierrätettävä pakkaus

Enää ei tarvitse täyttää kaatopaikkaa tyhjillä kosmetiikkapurkeilla, sillä EkoPharman kasvovoiteet on pakattu lasipurkkeihin, jotka voi lopuksi laittaa lasinkeräykseen, josta lasi käytetään uudelleen. Ja muissa tuotteissa käytettävä muovi on PETmuovia, joissa on kierrätyksestä kertova tunnus. Ne voi laittaa energiajätteeseen.Pieni hiilijälki. Mahdollisuus myös täyttöpulloihin, ja mm. hiustenhoitotuotteiden uudelleentäyttöihin.

Eläinkokeettomuus

EkoPharma on sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin eikä käytä tuotteissa eläinpohjaisia raaka-aineita. Tuotannossa noudatetaan luonnonkosmetiikan kriteerejä. Tuotteilla tai niiden raaka-aineilla ei ole tehty eläinkokeita. Emme myöskään käytä eläinperäisiä raaka-aineita. Eläinkokeeton kasviperäinen kosmetiikka sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

EkoPharma Professional on suomalainen ammattilaissarja, josta löytyvät ihonhoitotuotteet eri ihotyypeille: Kosteuttava, Anti-Age, Couperosa ja Anti-Akne -sarjat.
Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen.
Tuotteiden kasvipohjaiset raaka-aineet pääsevät ihosolujen solukalvon läpi, ja kykenevät ravitsemaan iho-soluja ja antamaan niille energiaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.
Hoitavat raaka-aineet on valittu eri ihotyypeille sopiviksi. Kasvotuotteiden lisäksi tähän ekologiseen ammattilaissarjaan kuuluu käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteita. "

Katso tästä asiakas esite


BTB13 - Sarja, kantasoluaktivaattori, Mullistava ihonhoito, tiede tulosten takana:

"BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13).
on laajasti patentoitu ja sille on myös myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).

Tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija, sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset ovat käynnistynyt jo 2000-luvun alussa. Suomen patentti on myönnetty vuonna 2003, ja hyödyllisyysmallituotesuoja vuonna 2013."

Vaikuttavat aineet
"L-karnitiini (BT) mm. puhdistaa soluja haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä, aktivoi aineenvaihduntaa sekä polttaa rasvaa. BTB13 hoitogeelissä L-karnitiini toimii aktiivisena oroottihapon kuljettaja-aineena. Oroottihappo tarvitsee kuljettaja-aineen päästäkseen solun ja sen mitokondrion sisään.

Oroottihappo (B13) on välttämätön aine solujen uudistumiselle ja niiden aktiiviselle toiminnalle. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen voi estyä, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. "


Kantasolut
"Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia soluja. Kantasolujen toiminta voi heikentyä tai passivoitua mm. säteilyn, sairauden, ikääntymisen tai tiettyjen lääkeaineiden johdosta. Solujen mitokondriot ovat niiden energiamoottoreita. Kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriö voi heikentää sen kykyä tuottaa uusia soluja.Tällöin uusien ihosolujen määrä vähenee, ja iho veltostuu sekä ohenee. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia kuten atopiaa, couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista. BTB13 voi kuitenkin palauttaa ihon luonnollisen toimintamekanismin. Iho uusiutuu jatkuvasti. Uudet ihosolut syntyvät jakautumalla kantasoluista.

BTB13 on kantasolu aktivaattori. Suomalaisten mitokondriotautien ja ikääntymisen huippuyksikön tutkijoiden vetämän kansainvälisen ryhmän tuore tutkimus (Cell Metabolism 3.1.2012) osoittaa, että energia-aineenvaihdunnalla on odottamattoman suuri merkitys kantasolujen toiminnan säätelyssä. Mikäli kantasolu ei saa riittävästi energiaa, sen toiminta voi passivoitua tai häiriintyä. Häiriö voi johtaa vaikeisiin iho- ja hiusongelmiin, jopa hiustenlähtöön. Oulun yliopistossa kehitetty ja laajasti patentoitu BTB13 suojelee kantasoluja ja antaa niille energiaa, jolloin uusien ja terveiden ihosolujen ja hiuksia synnyttävien hiustuppien tuotanto aktivoituu."

BTB13 tutkimukset ja teho

"Oululaisen Simo Rasin BTB13-innovaation kantasoluja aktivoiva teho on osoitettu kantasoluilla tehdyssä tutkimuksissa. BTB13 –valmisteella on saatu myönteistä hoitopalautetta mm. herkän ja atooppisen ihon hoidossa, hiusten kasvun aktivoinnissa, ikääntyvän ihon hoidossa sekä arpien hoidossa.

BTB13 kliinisiä hoitokokeita käynnistetään kevään/kesän 2013 aikana. Myös Simo Rasin tutkimukset sekä tuotekehitys jatkuvat."

Lue lisää tästä tiedotteesta.

Lue lisää:  BTB13

DITDITELLE 900 - FYSIOTERAPIA JA KOSMETOLOGI LAITEHOIDOT

 

Ditelle 900- laite on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja (TENS, IF, DIDY, STIM). Laadukas Suomessa valmistettu laitteisto on käytössä fysioterapeutin fysikaalisten hoitojen kivunhoidossa ja kuntoutuksessa, sekä kosmetologin kasvojen ja vartalon hoitojen yhteydessä.

Katso tästä asiakas esite ditelle 900.

US, Ultraäänihoidolla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat kudosten kiinteytys ja rasvanpoltto. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua. Ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys lisääntyy huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu (esim. rasva-aineenvaihdunta). Antotehosta riippuen saadaan kudoslämpötila nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy.

Iontoforeesihoidot ja hoitavat jalkakylvyt tasavirralla. Iontoforeesin hoitokohteita ovat kasvot, vartalo, käsivarret, sääret, kädet ja jalkaterät ja sillä saadaan erittäin hyviä tuloksia käsien ja/tai jalkojen liikahikoilun hoidossa.

IF, Interferenssi-virtamuodolla voidaan sopivalla virrantaajuusvalinnalla aktivoida hyvin kattavasti lihaskudoksia sekä kasvoissa, että vartalolla. Hoitokohteita ovat esimerkiksi: rasvakudos, selluliitti, lihasjännitykset, lihakset joissa on normaali tonus (tonuksen säilyttäminen), hypertoonisen lihaksiston rentouttaminen, hypotooniset lihakset (lihasjännityksen kasvattaminen, normaalitonuksen saavuttaminen), sekä suoliston toiminnan vilkastuttaminen.

STIM, Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito. Ditelle-laitteiden stimulaatiovirtahoidolla aikaansaadaan lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Virran voimakkuus voidaan valita siten, että esimerkiksi isoilla lihaksilla aikaansaatava lihassupistus vastaa normaalia lihasharjoitusta.

Kaikilla edellä mainituilla hoitomuodoilla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttaminen ja lihasten harjoittaminen.

HAITALLINEN UV- säteily: Suojaa itsesi hyvin auringossa ! Katso tästä päivän UV-säteily indexi

ELEKTROLYMFA - Ditelle Bene

Ditelle Bene Elektrolymfa - hoidolla on paljon positiivisia vaikutuksia: korjaa aineenvaihdunnan häiriöitä, tehostaa verenkiertoa, kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta, vähentää painontunnetta jaloissa sekä rentouttaa ja helpottaa väsymistä. Hoidon aikana stimuloidaan sähkön avulla jalkapohjien vyöhykepisteitä, joilla on vaikutus koko kehoon. Jaloissa olevat alueet toimivat heijasteina muille elimille ja rauhasille. Elektrolymfahoito suositellaan aloitettavan kuurina parhaiden hoitotulosten aikaansaamiseksi. Voit tulla ystäväsi kanssa samaan aikaa hoitoon, kahdelle samaan aikaan hoitoa! Katso asiakas esite