Oheistuote myynti:

EkoPharma- suomalainen puhdas luonnonkosmetiikka, Katso tästä asiakas esite

BTB13 - kantasoluaktivaattori, Lue lisää: BTB13

HyvänOlon kotijumppa DVD Klikkaa linkistä  jumpan traileriin.

ChairGym PRO-Gymstick, katso video Gymstick- ChairGym Pro

Rentoutus CD-levyt Risto Rannan suomalaiset rentoutus CD:t

Zeropoint joustotuet Rannetuki, polvituki, nilkkatuki, selkätuki light, selkätuki pro

KompressioTukisukat Zeropoint, Mabs, Naprarehab, Katso Video Painesukan toiminnasta 

Qmedi- Ravintolisät  Ammatti käyttöön, katso tästä lisää Qmedi -sarja Suomesta

TotalBalans kotimaiset terveystyynyt ja terveystuotteet

Varmuusalushousut Mediset- inkotinenssiin

Theraband- harjoituskuminauhat

Icepower- kylmägeeli, kylmapussi

Hallux valgus tuki- isovarpaan virheasentoa korjaava yö tuki, asento hoitoon.

Lisätietoja tuotteista:

EkoPharma- Suomalainen puhdas luonnonkosmetiikka - ei sisällä petrokemiallisia tuotteita

"EkoPharma on bioaktiivinen eko-kosmetiikkasarja. Sen kulmakivinä ovat korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys. Tuotteiden raaka-aineissa ei käytetä soluaineenvaihduntaa häiritseviä kemikaaleja, ei haitallisia petrokemikaaleja.

Suomalainen

Kaikki EkoPharman tuotteet ovat suomalaista lähituotantoa, joka lisää suomalaista työllisyyttä ja hyvinvointia sekä parantaa ympäristöystävällisyyttä. Raaka-aineissa Ekopharmasuosii luomua, kasviperäisyyttä ja kotimaisuutta.Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita.

Kierrätettävä pakkaus

Enää ei tarvitse täyttää kaatopaikkaa tyhjillä kosmetiikkapurkeilla, sillä EkoPharman kasvovoiteet on pakattu lasipurkkeihin, jotka voi lopuksi laittaa lasinkeräykseen, josta lasi käytetään uudelleen. Ja muissa tuotteissa käytettävä muovi on PETmuovia, joissa on kierrätyksestä kertova tunnus. Ne voi laittaa energiajätteeseen.Pieni hiilijälki. Mahdollisuus myös täyttöpulloihin, ja mm. hiustenhoitotuotteiden uudelleentäyttöihin.

Eläinkokeettomuus

EkoPharma on sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin eikä käytä tuotteissa eläinpohjaisia raaka-aineita. Tuotannossa noudatetaan luonnonkosmetiikan kriteerejä. Tuotteilla tai niiden raaka-aineilla ei ole tehty eläinkokeita. Emme myöskään käytä eläinperäisiä raaka-aineita. Eläinkokeeton kasviperäinen kosmetiikka sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

EkoPharma Professional on suomalainen ammattilaissarja, josta löytyvät ihonhoitotuotteet eri ihotyypeille: Kosteuttava, Anti-Age, Couperosa ja Anti-Akne -sarjat.
Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen.
Tuotteiden kasvipohjaiset raaka-aineet pääsevät ihosolujen solukalvon läpi, ja kykenevät ravitsemaan iho-soluja ja antamaan niille energiaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.
Hoitavat raaka-aineet on valittu eri ihotyypeille sopiviksi. Kasvotuotteiden lisäksi tähän ekologiseen ammattilaissarjaan kuuluu käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteita. "

Katso tästä asiakas esite


BTB13 - Sarja, kantasoluaktivaattori, Mullistava ihonhoito, tiede tulosten takana:

"BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13).
on laajasti patentoitu ja sille on myös myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).

Tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija, sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset ovat käynnistynyt jo 2000-luvun alussa. Suomen patentti on myönnetty vuonna 2003, ja hyödyllisyysmallituotesuoja vuonna 2013."

Vaikuttavat aineet
"L-karnitiini (BT) mm. puhdistaa soluja haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä, aktivoi aineenvaihduntaa sekä polttaa rasvaa. BTB13 hoitogeelissä L-karnitiini toimii aktiivisena oroottihapon kuljettaja-aineena. Oroottihappo tarvitsee kuljettaja-aineen päästäkseen solun ja sen mitokondrion sisään.

Oroottihappo (B13) on välttämätön aine solujen uudistumiselle ja niiden aktiiviselle toiminnalle. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen voi estyä, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. "


Kantasolut
"Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia soluja. Kantasolujen toiminta voi heikentyä tai passivoitua mm. säteilyn, sairauden, ikääntymisen tai tiettyjen lääkeaineiden johdosta. Solujen mitokondriot ovat niiden energiamoottoreita. Kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriö voi heikentää sen kykyä tuottaa uusia soluja.Tällöin uusien ihosolujen määrä vähenee, ja iho veltostuu sekä ohenee. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia kuten atopiaa, couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista. BTB13 voi kuitenkin palauttaa ihon luonnollisen toimintamekanismin. Iho uusiutuu jatkuvasti. Uudet ihosolut syntyvät jakautumalla kantasoluista.

BTB13 on kantasolu aktivaattori. Suomalaisten mitokondriotautien ja ikääntymisen huippuyksikön tutkijoiden vetämän kansainvälisen ryhmän tuore tutkimus (Cell Metabolism 3.1.2012) osoittaa, että energia-aineenvaihdunnalla on odottamattoman suuri merkitys kantasolujen toiminnan säätelyssä. Mikäli kantasolu ei saa riittävästi energiaa, sen toiminta voi passivoitua tai häiriintyä. Häiriö voi johtaa vaikeisiin iho- ja hiusongelmiin, jopa hiustenlähtöön. Oulun yliopistossa kehitetty ja laajasti patentoitu BTB13 suojelee kantasoluja ja antaa niille energiaa, jolloin uusien ja terveiden ihosolujen ja hiuksia synnyttävien hiustuppien tuotanto aktivoituu."

BTB13 tutkimukset ja teho

"Oululaisen Simo Rasin BTB13-innovaation kantasoluja aktivoiva teho on osoitettu kantasoluilla tehdyssä tutkimuksissa. BTB13 –valmisteella on saatu myönteistä hoitopalautetta mm. herkän ja atooppisen ihon hoidossa, hiusten kasvun aktivoinnissa, ikääntyvän ihon hoidossa sekä arpien hoidossa.

BTB13 kliinisiä hoitokokeita käynnistetään kevään/kesän 2013 aikana. Myös Simo Rasin tutkimukset sekä tuotekehitys jatkuvat."

Lue lisää tästä tiedotteesta.

Lue lisää:  BTB13

HyvänOlon kotijumppa DVD kotiharjoitteluun! - levy pyörimään ja tee mukana!
DVD sisältää neljä erilaista ohjelmaa, joita on myös helppo yhdistellä oman tuntuman mukaan:

HyvänOlon kotijumppaa ovat vetämässä PhysioPilates ja KehonHallinta ohjaajat, fysioterapeutit Maiju Mantere ja Maarit Eskola-Heikkinen. DVD hinta 25€
Klikkaa linkistä ja pääset tutustumaan jumpan traileriin.


ChairGym Pro- Gymstickin uutuus - Chair Gymin avulla kotituoli muuttuu yksinkertaisella tavalla monipuoliseksi kuntokeskukseksi. Tuolijumppaa kuminauhoilla turvallisesti ja tehokkaasti!Kuntoutukseen, taukoliikuntaan ja ikääntyneiden harjoitteluun. Mukana treeni DVD!

Gymstick Chair Gym Pro-setti:
• 4 jalkakiinnikettä
• 2 kevyt/vihreä vastuskuminauhaa
• 2 keskiraskas/sininen vastuskuminauhaa
• 2 pehmustettua käsikahvaa
• 2 nilkkahihnaa
• 1 ovikiinnike
• harjoitus-dvd
• suuri 20-30 liikkeen harjoitusjuliste
• kankainen kuljetuspussi Chair Gym Pro:lle

Katso tästä video Gymstick- ChairGym Pro

Chair Gym mahdollistaa kymmeniä liikkeitä tuolilla istuen tai sen vieressä seisten. Perusta siis oma kuntosalisi minne tahansa – tarvitset vain tuolin ja Gymstick Chair Gymin! Harjoittelun aloittamiseksi tarvitsee vain asettaa Chair Gym jalkakiinnikkeet tuolin jalkojen alle ja kiinnittää vastuskuminauhat niihin. Vastusta voit lisätä kiertämällä vastuskuminauhaa jalkayksikön ympärille. Pro setin hinta vain 70€ Medivitalista!


Rentoutus CD-levyt Risto Rannan suomalaiset rentoutus levyt meiltä.

 

Risto Ranta on suomalainen NLP terapeutti ja fysioterapeutti sekä huippu rentoutuskouluttaja, jolla on pitkä ura takana Suomessa. Rentoudu ja downshiftaa Aurinkorannikolla, vaikkapa siestan aikaan! Hinta 25€

Zeropoint joustotuet Rannetuki, polvituki, nilkkatuki, selkätuki light, selkätuki pro, Hinnat 12,90 - 49,90€

KompressioTukisukat Zeropoint, Mabs, Naprarehab

Kompression hyödyt:  Katso Video Painesukan toiminnasta

• Tehokkaampi verenkierto. Enemmän happea ja energiaa, parempi suorituskyky
• Parempi aineenvaihdunta. Poistaa maitohappoja, vähentää väsymystä ja nopeuttaa palautumista
• Tukeva vaikutus. Vähentää pehnytkudosvaurioita ja kipeitä lihaksia
• Parantaa voimantuottoa
• Vähentää lihasjännitystä

Kompressiosukantoiminta: Kompressiosukalla lisätään jalan kudoksien painetta, jolloin laskimoveren ja lymfanesteen kierto tehostuu. Aito kompressiosukka tukee jalkoja ja niiden suonistoa, parantaa verenkiertoa, tehostaa lymfajärjestelmän toimintaa, vähentää turvotusta ja tehostaa pohjelihaksen toimintaa. Huom. Kompressio toimii vain silloin kun tiedetään mikä on tuotteen kompressioluokitus! (mmHg) .

Paineluokka 1 (15-20mmHg) normaalikompressio parantamaan jalan toimintaa. Myös lääketieteellinen käyttö (keskustele lääkärisi kanssa).
Paineluokka 2 (20-30mmHg) vahva kompressio urheiluun ja palautumiseen sekä päivittäiseen
käyttöön. Myös lääketieteellinen käyttö (keskustele lääkärisi kanssa).

Asteittain tuotettu kompressio:Oikein tuotettu kompressiosukka on asteittaisesti kudottu jossa paineen tulee olla suurimmillaan nilkan kohdalla ja laskea sitten vähitellen polvea kohden.
Kompressioteknologia vaikuttaa laskimoverenkiertoon ja lymfajärjestelmään: Ulkoinen mekaaninen paine (kompressio) vaikuttaa syvään laskimojärjestelmään. Tämä puolestaan tuottaa lisää virtausmäärää laskimo järjestelmässä.
Vaikutus huolehtii nopeammasta aineenvaihdunnan toiminnasta ja poistaa epäpuhtauksia lihaksesta sekä tuo happea lihakselle, jolloin lihaksesi toiminta ja suorituskykysi on parempi
Harjoituksen aikana laskimoläpät kuljettavat verta sydämeen. Jos tämä mekanismi on ylityöllistetty tai häiriintynyt, jalat tuntuvat raskailta ja turpoavat. Kompression avulla laskimoläpät pysyvät suljettuina jolloin veri kulkeutuu sydämeen.

Katso tästä video: laskimoverenkierron toiminnasta

Lymfa ja laskimoverenkierto: Optimaalisen hapen ja ravinteiden saamiseksi lymfa ja verenkierto ovat keskeisiä.
• Elimistön kudosneste joka virtaa imuhiussuonissa tunnetaan imunesteeksi eli lymfaksi.
• Verenkierron pumppuna toimii sydän. Lymfakierrolla ei ole vastaavaa ylläpitäjää vaan elimistön oma lihastoiminta valtimoiden ympärillä oleva lihasten pulssivoima vaikuttaa lymfakiertoon joka kuljettaa imunestettä eteenpäin imusuonissa
• Suonissa sisällä olevat läpät taas estävät imunesteen takaisinvirtauksen
• Laskimot ovat verisuonia, joiden tehtävä on kuljettaa vähähappinen veri kudoksista, sydämen ja keuhkovaltimoiden kautta takaisin keuhkoihin, hapettumaan.

Katso tästä video: kuinka asetat tukisukat jalkaan
Kompressiosukat, hinta 27-30€

Ravintolisät, mm. seuraavat tuotteet:

 

ProQD jokapäiväiseen terveyden ylläpitoon, sis. runsaasti D-vitamiinia, antioksidantti
ArthroQ yhdistelmävalmiste nivelten normaalin ja kivuttoman toiminnan sekä rustokudosrakenteiden palauttamiseen ja ylläpitoon
Seralgin kun tulehdus vaivaa eikä kivut hellitä, lisää antibioottien tehoa.
ManQ vahvistaa elintoimintoja, muistia ja aivojen toimintaa
FemiQ naisen sisäiseen hyvinvointiin, vahvistaa muistia ja aivojen toimintaa
Spirulina Super+ optimaalisen ravitsemustilan ja yleiskunnon ylläpitämiseen, sisältää C-vitamiinia
Enaxium ruokailusta aiheutuviin vatsa- ja suolisto-ongelmiin, apua mm. turvotukseen

Dosetti-lääkeannostelija Rasiaan mahtuu koko viikko! Hinta 8€

TotalBalans kotimaiset terveystyynyt ja terveystuotteet
Säätötyynyt
Säätötyyny säilyttää selkärangan luonnollisen, kuormittamattoman asennon, lievittää jännitystä ja kipua, minimoi kehoon kohdistuvaa painetta, säilyttää esteettömän verenkierron sekä vähentää kääntymisen tarvetta. Tyyny mukautuu nopeasti eri nukkuma-asentoihin ja erikoisprofilointi pitää tyynyn viileänä levon aikana. Tuotteen toimivuus perustuu muunneltavuuteen sekä lämpöön ja paineeseen reagoivaan materiaaliin.
Total Balansin tyynyt ovat materiaaliltaan hengittävää ja hiostamatonta painetta alentavaa vaahtoa. Materiaalit soveltuvat hyvin allergikoille ja astmapotilaille. Tyynyn suojapäällinen on antibakteerinen Tea Tree- käsitelty joustokangas.
Lisätietoa tyynyistä

Muut TotalBalans-tuotteet
Matkatyyny / lordoosituki, unituki, istuintyyny,   säädettävä selkätuki, tukityyny, kauratyyny, silmähaudetyyny

Varmuusalushousut

Mediset-kestävät ja pitkäikäiset tuotteet virtsankarkailuun
Virtsankarkailu on yleinen vaiva, jota esiintyy kaikilla ikäluokilla esim. sairauden, raskauden, ikääntymisen tai jonkin muun syyn vuoksi.
Pestävät MediSet tuotteet sopivaan niin lievään, keskivaikeaan ja kuin vaikeaan karkailuun. 100 % puuvillasta valmistetut joustavat ja yli 200 pesukertaa kestävät asut naisille, miehille ja lapsille. Pitkäikäisinä ja helppohoitoisina ne ovat luontoystävällisiä ja jatkuvassa käytössä monin verroin kertakäyttöisiä tuotteita edullisempia, käyttömukavuutta unohtamatta.
Saksassa suomalaisella mitoituksella valmistetut markkinoiden laadukkaimmat ja imukykyisimmät varmuusasut istuvat ja säilyttävät mittansa pesukerroista toiseen. Moninkertaisen mikrokuitukankaan ansiosta asut ovat hiostamattomat, äänettömät ja mikä tärkeintä imevät jopa 250 ml (2,5 dl).
Nämä asut suovat liikkumisen vapauden olitpa ystävien seurassa, urheilemassa tai vain kävelylenkillä nauttimassa rennosta olosta.
Muista myös lantionpohjan fysioterapia