Ajankotaiset ilmoitukset : Facebookissa

Monipuoliset ja laadukkaat palvelut - Hoida itseäsi lomalla. Fysioterapeutti, kosmetologi, osteopaatti - Olemme täällä SINUA varten

Ortopedi traumatologi Jyri Lepistö vastaanotto: 13.6. sekä 15.6.2016

 

Pysähdy ja nauti, kevennä jalkoja ja vähennä turvotusta

-Ditelle Bene Elektrolymfa sähköhoito jaloille kuumassa jalkakylvyssä 30min
-Kompressio tukisukat
-Hieronta ja venyttely
-Ryhmäliikuntana hyvänolon tunti, palauttavat harjoitteet ja venyttely

FYSIOTERAPEUTIN HIERONTA

- Perinteinen hieronta, Urheiluhieronta, Osteopatia, Trigger-piste ja Fascia- tekniikat, Fysikaaliset hoidot , IcePower-kylmägeelit, NYT myös kotikäynnit lähialueella!  Soita ja varaa aikasi!

ContralClinics- Alkoholiongelman hoito suomalaisella Contral-menetelmällä Fuengirolassa, MediVitalissa. Tehokas ja yksityisuuden suojaa kunnioittava avohoito terapian ja lääkehoidon yhdistelmällä. Kysy lisää ja varaa aika info-käynnillesi

 

...Kotiharjoitteluun...

HyvänOlon kotijumppa  - levy pyörimään ja tee mukana!
DVD sisältää neljä erilaista ohjelmaa, joita on myös helppo yhdistellä oman tuntuman mukaan:
-Verryttely
-KehonHuolto
-Pallojumppa
-Lihasvenyttelyt
Klikkaa linkistä ja pääset tutustumaan jumpan traileriin.

Chairgym Pro- Gymstickin uutuus - "kuntoon tuolissa istuen"
- Tuolijumppaa kuminauhoilla, loistava kotiharjoitteluun!                                                                              
- Kuntoutukseen, ja ikääntyneiden harjoitteluun
- Mukana Treeni DVD! - Mukana 2x käsikahvakumnauhat, 2x jalkaremmi kuminauhat, kiinnitys lenkit sekä 4x tuolinjalka kiinnitykset. - Katso tästä video Gymstick- ChairGym Pro

IHONHOITOON ANTI-AGE sarjat, ja NUORTEN akneihon hoito Kosmetologilta ihonhoidon ohjeet ja hoitosarjat. EKOPHARMA JA BTB13 -BIOENERGISET JA KANTASOLUJA AKTIVOIVAT luonnolliset eko-tuotteet meiltä. Vaikuttavuutta hoitoihin lisäät DITELLE 900 laitehoidoilla, mm. STIM- JA ULTRAÄÄNI- hoidoilla.

Historia:

ContralClinics aloitti toiminna myös Fuengirolassa, MediVitalissa 2014.

Vahvaa ammatillista tiimityötä Aurinkorannikon terveysturismin puolesta 2014.
Viikonloppuna olimme mukana suunnittelemassa reumasairaiden kuntoutusta Aurinkorannikolla.
Suomesta oli huippu reumasairauksien erikoislääkäri antamassa Suomalaista asiantuntemusta. Hyvä Suomi! Paikalla oli myös Englannin reumaliiton henkilöitä, sekä paikallinen espanjalainen fysioterapeutti ja sairaanhoitaja. Kävimme rikastuttavaa keskustelua tulevasta. Mukana mm. Ft. Rami Kääriäinen (Medivital) , Dr. José Antonio Amérigo, Dr (VIME, Association turismo y salud). Reumasairauksien erikoislääkäri, Reumatologi, dosentti Kari Puolakka, (Terveystalo Lappeenranta). Ft. TJ. Maarit Eskola-Heikkinen (FysioEskola, MediVital).

Marraskuu 2012.Terveystalo ja Auron Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen Suomen valtakunnallisista fysioterapiapalveluista.

Terveystalo on valinnut fysioterapiapalveluita tuottavan Auron Oy:n valtakunnalliseksi yhteistyökumppanikseen vuoden 2013 alusta lähtien. Yhteistyön tavoitteena on kehittää palvelun laatua asiakkaille sekä laajentaa palveluiden saatavuutta.

Kumppanuus mahdollistaa laaja-alaisen fysioterapian ja muun vaikuttavuuden mittaamisen sekä entistä paremman asiakaspalvelun. Varhaisella puuttumisella tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä nopealla hoitoon ohjaamisella on suuri merkitys niin asiakkaan, yritysten kuin yhteiskunnankin kannalta, toteaa Auron Oy:n toimitusjohtaja Panu Kuusisto

Terveystalo, Tiina Lassila, palvelupäällikkö, fysioterapiapalvelut, puh. 050 312 6996,

tiina.lassila@terveystalo.com


Auronin valtakunnallinen verkosto täydentää Terveystalon jo olemassa olevia fysioterapiapalveluja. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan fysioterapiapalvelut joustavasti ja tehokkaasti myös niillä paikkakunnilla, joilla Terveystalolla ei ole omaa fysioterapiatoimintaa, kertoo Terveystalon sairaala- ja lääkärikeskuspalveluiden johtaja Pia Westman. Yhteistyö tukee Terveystalon strategista tavoitetta olla terveydenhuollon edelläkävijä, joka kehittää ennakkoluulottomasti ja innovatiivisesti entistä parempia terveydenhuollon palveluja suomalaisille, jatkaa Westman. Fysioterapia on Auron-ketjun ydinosaamista. Palvelumme täydentävät Terveystalon asiantuntijuutta työ- ja toimintakykyyn liittyvissä ennaltaehkäisevissä ja hoidollisissa tarpeissa.Lisätietoja: Terveystalo, Pia Westman, palvelujohtaja, sairaala- ja lääkärikeskuspalvelut, puh. 030 63 31677, pia.westman@terveystalo.com (tavoitettavissa 12.11. alkaen)

Auron Oy, toimitusjohtaja Panu Kuusisto, puh. 050 2497, panu.kuusisto@auron.fi

Auron Oy, myyntijohtaja Nina Punakivi, puh. 050 351 4453, nina.punakivi@auron.fi

Terveystalo lyhyesti:

Terveystalo on Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt ja julkinen sektori. Tarjoamme monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja yli 60 paikkakunnalla lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea, ja työllistämme 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa.

Auron Oy lyhyesti:

Auron-ketju on Suomen johtava fyysisen hyvinvoinnin ja fysioterapiapalveluiden tuottaja. Auron-ketjulla on 90 toimipistettä 70 paikkakunnalla. MediVital on osa Auronia. Lisätietoja
www.auron.fi

"Tavoitteenamme on olla Suomen laadukkain ja tarjonnaltaan paras fyysisen hyvinvoinnin ammattilainen, ja siksi olemme myös toimialamme aktiivinen kehittäjä ja kouluttaja. Ketjuun kuulu yli 85 toimipistettä ympäri maan – lähin Auron löytyy siis todennäköisesti siitä ihan vierestäsi."