CorusCardio- valmennusohjelma Medivitalissa!

- Liikunnallinen täsmälääke, sijoitus sydämelle ja sijoitus tulevaan -

Katso video: CorusCardio

CorusCardio on liikunnallista sydänvalmennusta ennaltaehkäisemään ja hoitamaan sydän- ja verisuonisairauksia sekä tyypin 2 diabetestä. Sydänvalmennus kannustaa Sinua liikunnalliseen elämäntapaan. Liikuntaohjelmien teho on räätälöity yksilöllisesti Sinulle sopivaksi. Suosittelemme ohjattua harjoittelua kahdesti viikossa, silloin voit nähdä tuloksia jo 3-6 kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen.

Oman liikuntaohjelmasi luominen aloitetaan fysioterapeutin vastaanotolla, jossa selvitetään terveydentilasi ja suorituskykysi maksimaalisella rasituskokeella. Ohjelmasi on henkilökohtainen ja se huomioi terveydentilasi ja mahdolliset lääkityksesi. CorusCardio menetelmä hoitaa ja ennaltaehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia, sekä tyypin 2 diabetestä.

Coruscardio kuntopyörä- ohjelma toteutetaan pienryhmissä sydänkuntoutukseen perehtyneen fysioterautin ohjauksessa. Ohjaaja auttaa Sinua kaikissa tilanteissa ja pienessä ryhmässä saat arvokasta vertaistukea muilta kuntoilijoilta.


Lääketieteelliseen näyttöön perustuva CORUSCARDIO on ohjattua, turvallista ja yksilöllisesti suunniteltua sydänvalmennusta. Lisätietoja : http://www.coruscardio.fi/ sekä CorusFit