Erikoispalvelujen vastaanottoaikoja :

Jonne Sjöblom Osteopaatti (AMK) & urheiluhieroja (Valvira). Osteopaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen, erotusdiagnostiikkaan ja hoitamiseen.

Jyri Lepis Ortopedi traumatologi (Valvira, Colegiado)  konsultaatiot. Niveloireisten potilaiden tutkiminen ja hoidot. Arvio leikkaushoidosta tai leikkausten jälkitiloista. Tähystyskirurgia,tekonivelkirurgia sekä jalkateräkirurgia.

Erikoistason Psykoterapeutti, PETTERI SVEINS. Terapiapalvelut sisältävät yksilö-, pari- ja perhetapaamiset, tuki-, ohjaus ja neuvontapalvelut kaiken ikäisille. Erityisosaamistani ovat perhe- ja parisuhdekriisien hoito, väkivallan hoito-ohjelmat, päihde- ja kriisityö. Tarjoan myös työnohjausta, koulutus- ja konsultointipalveluja yrityksille ja muille toimijoille.
Referenssit:
Stakesin Terve- Sos kunniakirja 2005
Suomen valtion palkinto 2001
STM:n Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Miehen työ- palkinto 1998 (Vaihtoehto väkivallalle/Mobile- projekti)
Vuoden sosiaalityöntekijä Suomessa 1997

ELEKTROLYMFA - Ditelle Bene

  

Ditelle Bene Elektrolymfa -  hoidolla on paljon positiivisia vaikutuksia: korjaa aineenvaihdunnan häiriöitä, tehostaa verenkiertoa, kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta, vähentää painontunnetta jaloissa sekä rentouttaa ja helpottaa väsymistä.  Hoidon aikana stimuloidaan sähkön avulla jalkapohjien vyöhykepisteitä, joilla on vaikutus koko kehoon.  Jaloissa olevat alueet toimivat heijasteina muille elimille ja rauhasille. Elektrolymfahoito suositellaan aloitettavan kuurina parhaiden hoitotulosten aikaansaamiseksi. Voit tulla ystäväsi kanssa samaan aikaa hoitoon, kahdelle samaan aikaan hoitoa!  Katso asiakas esite 

DITELLE 900 - FYSIOTERAPIA JA KOSMETOLOGI LAITEHOIDOT

Ditelle 900- laite on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja (TENS, IF, DIDY, STIM). Laadukas Suomessa valmistettu laitteisto on käytössä fysioterapeutin fysikaalisten hoitojen kivunhoidossa ja kuntoutuksessa, sekä kosmetologin kasvojen ja vartalon hoitojen yhteydessä.

Katso tästä asiakas esite ditelle 900.

US, Ultraäänihoidolla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat kudosten kiinteytys ja rasvanpoltto. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua. Ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys lisääntyy huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu (esim. rasva-aineenvaihdunta). Antotehosta riippuen saadaan kudoslämpötila nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy.

Iontoforeesihoidot ja hoitavat jalkakylvyt tasavirralla. Iontoforeesin hoitokohteita ovat kasvot, vartalo, käsivarret, sääret, kädet ja jalkaterät ja sillä saadaan erittäin hyviä tuloksia käsien ja/tai jalkojen liikahikoilun hoidossa.

IF, Interferenssi-virtamuodolla voidaan sopivalla virrantaajuusvalinnalla aktivoida hyvin kattavasti lihaskudoksia sekä kasvoissa, että vartalolla. Hoitokohteita ovat esimerkiksi: rasvakudos, selluliitti, lihasjännitykset, lihakset joissa on normaali tonus (tonuksen säilyttäminen), hypertoonisen lihaksiston rentouttaminen, hypotooniset lihakset (lihasjännityksen kasvattaminen, normaalitonuksen saavuttaminen), sekä suoliston toiminnan vilkastuttaminen.

STIM, Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito. Ditelle-laitteiden stimulaatiovirtahoidolla aikaansaadaan lihassupistuksia, jonka seurauksena lymfakierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Virran voimakkuus voidaan valita siten, että esimerkiksi isoilla lihaksilla aikaansaatava lihassupistus vastaa normaalia lihasharjoitusta.

Kaikilla edellä mainituilla hoitomuodoilla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttaminen ja lihasten harjoittaminen.

HAPPIBAARI Happiterapia on lisäenergisen hapen hengitystä happiviiksiillä. Se on luonnonmukainen ja turvallinen, lääketiedettä täydentävä hoitomuoto. Hoito virkistää, antaa soluille enemmän happea, auttaa alkavassa flunssassa sekä auttaa hengitystie- ja keuhkosairauksissa.

MAGNEETTITERAPIA Bemer 3000-pulsed electromagnetic field (PEMF) terapia. Pulsoivan sähkömagneettiterapian vaikutukset:  parantaa mikroverenkiertoa, rentouttaa, edistää rasituksesta toipumista.  Katso video mikroverenkieron toiminnasta hoidon aikana.

AURON Täydellinen kehonkartoitus Auton voi vaihtaa, asunnon voi vaihtaa ja jopa puolisonsa voi vaihtaa, mutta tätä kroppaa ei. Tämän kanssa mennään. Siksi siitä on hyvä pitää huolta. Jokainen meistä voi voida paremmin, nukkua paremmin, olla virkeämpi. Täydellisessä kehonkartoituksessa fysioterapiassa kartoitetaan: tämänhetken terveydentila, lihaskunto, lihaskireydet, liikkuvuus ja ryhti, kivut ja rasvaprosentti. Tämän lisäksi katsotaan mitä tarpeita vartalosi hyvinvoinnin parantamiseksi olisi; laaditaan hyvinvointiohjelma, jonka avulla voit nykyistä paremmin! Täydellinen kehonkartoitus on myös loistava lahja tai tapa muistaa ystävää. Katso tästä lisää Auron- täydellinen kehonkartoitus

Hivenainetutkimus kertoo, riittääkö nykyinen ravintosi vai tarvitsetko ravintolisiä. Tutkimus tehdään hiuksista tai häpykarvoituksesta , ja se kuvaa ravitsemustilaa usean kuukauden - vuoden ajalta. Esille tulee 23 hivenainetta ja 16 raskasmetallia. Tutkimuksen perusteella saat asiantuntevan ohjauksen tarvittavaan ruokaremonttiin ja ravintolisien järkevään käyttöön. Tutkimusta suositellaan henkilöille, joilla on kroonisia tuki- ja liikuntaelin oireita, lihaskramppeja, suonenvetoa, lihaskireyksiä, vaikeus palautua fyysisestä rasituksesta, nivelreuma, fibromyalgia, nivelrikko tai muita kroonisia sairauksia. Katso tästä lisää hivenainetutkimus

LUENNOT

Tervetuloa terveysluennolle! Avoimilla fysioterapeutin  luennoilla jaamme terveysinfoa mm. sairauksien ennaltaehkäisevästä kuntoutuksesta, terveyttä edistävistä tutkimuksista ja terveellisistä elämäntavoista. Luento toivomuksia voit lähettää meille sähköpostitse.

Tulevat luennot, katso AJANKOHTAISTA- palsta tai Facebookista Medivital clinic

Menneet luennot mm:

nivelrikko, sydänkuntoutus, biabeteskuntoutus, jalkakivut ja alaraaja virheasennot,

kohti parempaa parisuhdetta, lantionpohja, BTB13 ihonhoito, ..


ContralClinics

Seniori viikko: Toimintakyky, liikkumisen apuvälineet, muisti...

Lantionpohjan fysioterapia ja kuntoutus, incontinenssi

Luentoja oli toimintakyvystä ja ikääntymisestä, kaatumisista ja tasapainosta koko viikon.

BTB13 JA LUONNONKOSMETIIKKA. ValtoLinnavirta.

Golfvammoista ja niiden ennaltaehkäisystä toiminnallisen harjoittelun keinoin.

Keho kuntoon -terveysluento. Hyvä ryhti, vahvat keskivartalolihakset ja pitävä lantionpohja. - Kärsitkö selkävaivoista? - Lirahtaako pissa housuun? - Oletko synnyttänyt? Lantionpohjan fysioterapiaan ja keskivartalon harjoitteluun erikoistunut ft Irmeli Petro.

STARTTI! - KESÄKSI KUNTOON Keinoja kuntoilun aloittamiseen. Tietoa Kuntotesteistä. Mitä on CorusCardio? Polkupyörä kuntotesti-fitware? Auron Täydellinen Kehon Kartoitus? Mitä hyötyä on lihas -stimulaatio harjoitteista sähköllä esim. reidet pakarat, vatsa? TIETOA FYSIOTERAPEUTIN OHJAAMISTA RYHMISTÄ! (Tasapaino, kävelykoulu, kehonhuolto..) Tervetuloa!
Luennoitsijana: Ft. Maarit Eskola-Heikkinen, Lappeenranta, Fysio-Eskola

Teemaluennot & naistenillat: aiheena ollut mm. Jalka luento, ryhti luento, asiaa ihosta, auringolta suojautumisesta ja luomista...


Avoin Naisten ilta. avoimen illan teemana kasvojen ja niska- hartiaseudun hyvinvointi. kotiharjoitteet niska-hartiaseudun hyvinvointiin


 Ihon anti-agening hoidot. ihotautien erikoislääkäri Toni Aho

Teemana keskivartalo ja lantionpohja Luennoitsijana fysioterapeutti Irmeli Petro

Ryhdikäs arki Luennoitsijana fysioterapeutti Maarit Eskola-Heikkinen

 Hyvinvoinnin teemailta

 Toimintakyvyn ja tasapainon merkitys ikääntyessä - mittaa niin tiedät ja voit seurata edistymistäsi... - mukana SeiorWorld:n apuväline esittely Luennoitsijana fysioterapeutti Rami Kääriäinen sekä fysioterapeuttiopiskelijat Jutta Viinamäki ja Annika JärvinenTeemana golf, - pelaajan harjoittelu ja kehonhuolto, - tyyppi ongelmat ja ennaltaehkäisy - mitä on golf-toiminnallinen harjoittelu (functional training). Luennoitsijana fysioterapeutti Rami Kääriäinen

Teemana Luonnonkosmetiikka: Luonnonkosmetiikka, mitä se on? Kenelle se sopii? Miksi vaihtaisin vanhan, tutun ja turvallisen? Esittelyssä Suomalainen NATURAL WELLNESS tuotesarja Luennoitsijana  kosmetologi  Sari Peltomäki

Jalkaterä – ryhdin peruskivi ja tyypilliset ongelmat Luennoitsijana fysioterapeutti Maarit Eskola-Heikkinen

Alaraajat ja jalkojen kuormittaminen, tyyppi ongelmat ja nivelrikko Luennoitsijana fysioterapeutti Rami Kääriäinen ja fysioterapeuttiopiskelijat Inga ja Pasi

 Terveydeksi! Luennoitsija Maarit Eskola-Heikkinen

Nivelrikko Luennoitsija fysioterapeutti Rami Kääriäinen, fysioterapeuttiopiskelijat Inga Agonen ja Pasi Kokkonen

CorusCardio, kuntotestaus ja kestävyys Luennoitsija fysioterapeutti Rami Kääriäinen